1a divisió

Dard de Parejo al cor d’Oblak

1a divisió. El capità del València signa les taules amb un golàs en la segona meitat

atlético 1 valència 1

ATLÉTICO:Oblak, Arias, Giménez, Montero, Mario Hermoso (Renan Lodi, 54’), Thomas Partey (Lemar, 54’), Koke, Saúl Ñíguez, Jõao Felix, Morata (Marcos Llorente, 68’)i Diego Costa.VALÈNCIA:Cillessen, Daniel Wass, Garay, Gabriel Paulista, Jaume Costa, Kondogbia (Gameiro, 65’), Coquelin, Parejo, Ferran Torres (Carlos Soler, 71’), Txeríxev (Kang-In Lee, 77’) i Maxi Gómez.GOLS:1-0 (36’) Diego Costa, de penal. 1-1 (82’) Parejo.ÀRBITRE:Cordero Vega (col·legi cantàbric). Grogues a Thomas, João Felix i Txeríxev. Expulsat Kang-In Lee (91’)

GETAFE 2 LEGANÉS 0

GETAFE:David Soria, Nyom, Djené, Cabrera, Raúl García (Kenedy, 60’), Arambarri, Maksimovic, Jason (Timor, 84’), Cucurella, Jaime Mata i Jorge Molina (Ángel, 46’).LEGANÉS:Pichu Cuéllar, Rosales, Bustinza (Óscar Rodríguez, 74’), Omeruo, Siovas, Jonathan Silva, Recio, Eraso, Roque Mesa (En Nesyri, 67’), Guido Carrillo i Sabin Merino (Braithwaite, 67’).GOLS:1-0 (64’) Ángel. 2-0 (84’) Ángel.ÀRBITRE:Martínez Munuera (col·legi valencià). Targetes grogues a Nyom, Rosales, Siovas, Omeruo i Roque Mesa.COMENTARI:Ángel suma 7 gols en les seves últimes 7 aparicions.

Quan va tocar conservar una renda mínima, aquesta vegada l’Atlético no se’n va sortir. Impulsat per un penal comès per Txeríxev i transformat per Diego Costa, el conjunt de Diego Simeone no va saber marcar la pauta en la represa i va donar ales a un València que va posar tota la carn a la graella. Txeríxev va avisar amb un xut al travesser i Dani Parejo va fer diana amb una falta des de la frontal de l’àrea en els últims minuts, eludint una estirada aquesta vegada imprecisa de Jan Oblak. L’eslovè, això sí, deixaria el seu segell frustrant una rematada del mateix Parejo arran de terra de manera successiva, en un final de partit en què a l’Atlético també li va deixar la mala notícia de la lesió de João Felix, víctima d’una torçada de turmell que li va impedir continuar al camp malgrat que Simeone ja havia completat els tres canvis. “Pot ser un problema greu”, va sorprendre després del partit Simeone sobre la lesió del portuguès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)