Internacional

El Liverpool rescata un punt en l’agonia a Old Trafford

Premier. El conjunt de Jürgen Klopp, això sí, deixa escapar els dos primers punts del curs

De nou en l’agonia del partit, el Liverpool va rescatar un resultat. I, si bé aquesta vegada no va ser una victòria, el gol d’Adam Lallana quan la persiana baixava en la tarda d’Old Trafford va permetre al líder de la Premier eludir la que hauria estat la seva primera derrota en el campionat.

Si bé es tracta dels primers punts que se li escapen al vigent campió d’Europa, la rivalitat amb el Manchester United i la dificultat que li van plantejar aquesta vegada els red devils, amb una bona posada en escena i amb el gol de Marcus Rashford (aprofitant una bona assistència de Daniel James), fan que l’equip que orienta Jürgen Klopp, que ahir no va poder disposar de Mohamed Salah, abandonés la casa del seu principal rival amb un somriure i encara amb sis punts de renda sobre el seu immediat perseguidor, un Manchester City que com a mínim veu el Liverpool més a prop.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)