Internacional

Franco es destapa golejant

Europa League. El doblet d’‘El Mudo’ alça el Sevilla cap a la victòria i el lideratge indiscutible del seu grup silenciant els xiulets del públic al Pizjuán

El Sevilla, l’equip més llorejat de la competició, marca el ritme en l’Europa League. El conjunt del Nervión és el líder indiscutible del seu grup i l’únic, juntament amb l’Arsenal, que ha aconseguit guanyar els tres enfrontaments de la fase inicial. Franco El Mudo Vázquez es va alçar com el protagonista del partit contra el Dudelange, que arribava com a segon del grup, gràcies al seu doblet. Les dianes van fer callar els xiulets amb què va acomiadar el públic del Pizjuán el seu equip al final de la primera meitat. Munir va posar la cirereta amb el tercer gol a dotze minuts del final.

El Getafe també aspirava a mantenir l’honor d’equip invicte en la primera fase, però va caure inesperadament a casa contra el Basilea. El conjunt de Bordalás no va saber afrontar un gol matiner de Frei i va haver de gestionar el desavantatge durant tot el partit. Ni l’expulsió de Bua, a un quart d’hora del final del xoc, va apropar els madrilenys a la victòria.

L’Arsenal, en canvi, sí que se’n va sortir en els últims minuts del partit, a casa contra el Vitória Guimarães. El conjunt d’Unai Emery va trobar en Pepe el seu gran revulsiu. Amb 1-2 en el marcador, el tècnic va fer entrar el jugador ivorià i la seva actuació no va decebre: diana en el minut 80 per empatar el partit i en el 92 per guanyar-lo gràcies a un lliure directe.

El United es va salvar de la crisi amb patiment ja que va haver d’apel·lar a un gol de Martial des del punt de penal per tallar la ratxa de sis partits sense aconseguir la victòria. L’equip de Solskjaer, tot i això, no va ensenyar la seva millor cara contra el Partizan. El porter Romero, de fet, es va erigir com el gran salvador i un dels jugadors més destacats del conjunt visitant.

PATINT

El United talla la ratxa de sis partits sense guanyar però ho fa amb patiment

EL SEVILLA

Amb l’Arsenal, els del Nervión són els únics que han guanyat els tres partits disputats