Més futbol

El Peralada vol allargar la ratxa de victòries

3a divisió. Els xampanyers visiten el camp del Manresa (12 h) disposats a encadenar el quart triomf que els faci fer un pas més endavant

Les bones dinàmiques s’han d’allargar al màxim possible i això ho té molt clar el Peralada, que aquest migdia intentarà aconseguir la quarta victòria consecutiva al camp d’un Manresa que arriba tocat moralment després de perdre 3-0 al camp del cuer, l’Igualada. “És un partit clau, com els últims, i és que hem d’intentar aprofitar aquest bon moment que tenim per seguir obtenint bons resultats”, comenta el tècnic Albert Carbó, que té clar que el canvi de l’equip és principalment de mentalitat. “Tenim confiança i som molt sòlids defensivament, per això podem mantenir la porteria a zero, i després amb el potencial que tenim a dalt arriben les victòries. El que abans eren inseguretats ara és confiança”, afirma.

Mantenir la ratxa triomfal a Manresa no serà fàcil, i és que els del Bages s’han mostrat com un equip molt segur a casa. “És un equip ben ordenat defensivament i molt perillós al contraatac. Que hagi estat l’únic equip capaç de treure-li punts a la Pobla demostra que competeix a un gran nivell”, destaca Carbó, que per al partit d’avui ja disposarà de Damián però tindrà la baixa de Xavi Ferrón.

LA PRÈVIA

Que hagi estat l’únic equip capaç de treure-li punts a la Pobla demostra que competeix molt bé
Albert Carbó
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)