Més futbol

El Barça esclafa el Madrid

1a div. femenina. Dos gols d’Oshoala, un de Jennifer Hermoso i un altre d’Aitana Bonmatí donen els tres punts a l’equip de Lluís Cortés, que va ser molt superior al seu rival madrileny

MADRID CFF 0 BARÇA 4

MADRID CFF:Poza, Turmo, Monica, Yasmin, Okeke (Laura Teruel, 25’), Estela (Laura Fernández, 73’), Sara Tui, Silvia, Mellado (Delie, 68’), Maca, Bruna (Queiroz, 54’).BARÇA:Paños; Torrejón (Andújar, 80’), Andrea Pereira, Mapi, Leila (Andrea Falcón, 61’), Jennifer Hermoso, Patri Guijarro; Hansen (Melanie Serrano, 80)’, Oshoala (Aitana Bonmatí, 68’) i Mariona.GOLS:0-1 (43’) Oshoala. 0-2 (46’) Oshoala. 0-3 (73’) Jennifer Hermoso. 0-4 (88’) Aitana Bonmatí.ÀRBITRE:Elia María Martínez (col·legi murcià). TG: Laura Teruel, Mellado i Turmo.PÚBLIC:un miler d’espectadors a Matapiñonera.

El Barça va golejar a domicili el Madrid (0-4) en un partit molt complet de l’equip de Lluís Cortés. Les catalanes van ser molt superiors durant els noranta minuts i van repetir el resultat de la temporada passada. Dos gols de la nigeriana Asisat Oshoala, el primer quan s’estava acabant la primera part i el segon en l’inici de la segona, un de Jennifer Hermoso i un altre d’Aitana Bonmatí en els últims compassos, van donar els tres punts a les blaugrana, que són líders en solitari de la lliga, en espera del resultat del Deportivo-Tacón que es disputa aquest migdia.

Oshoala va ser clau perquè va obrir el triomf del Barça i Hermoso, la màxima golejadora de la lliga, es va mantenir fidel a la seva cita amb el gol: ha marcat en els sis partits que ha jugat, vuit dianes en total. Menció especial, però, mereix Caroline Graham Hansen, que va ser l’assistent dels tres primers gols del partit. La internacional noruega va fer un recital i va ser, sens dubte, la millor jugadora.