1a divisió

El Bernabéu mesura dues recuperacions anímiques

1a divisió. El Real Madrid, impulsat per la golejada al Leganés, rep al Bernabéu un Betis revitalitzat després de la seva victòria agònica contra el Celta, que va salvar el coll de Rubi

Impulsats per una píndola d’optimisme ingerida entre setmana, el Real Madrid i el Betis s’intercanvien mirades aquesta tarda al Santiago Bernabéu amb l’objectiu de confirmar un canvi d’inèrcia. Per als blancs es tracta de recuperar un to estable en el joc, allunyar-se dels alts i baixos que han dut Zinedine Zidane a estar reinventant constantment el seu equip. Per als andalusos, simplement corregir una dinàmica de resultats que va tenir Rubi a la vora del precipici fa tan sols tres dies amb un partit frenètic contra el Celta. Salvat per un gol apocalíptic de Nabil Fekir, el tècnic català afronta ara el Santiago Bernabéu com una possibilitat de redimir tots els seus pecats. “El Madrid a casa és fort, com sempre amb moltíssims recursos, però em sento fort, amb ganes de guanyar el partit en un escenari que sempre et reclama un puntet més”, va reivindicar ahir un Rubi, fatigat de respondre a preguntes sobre el seu futur i sobre un possible retorn de Quique Setién al Villamarín en el cas que la directiva decideixi prescindir-ne. “Només per respecte a mi, agrairia que no em preguntéssiu més sobre l’anterior entrenador. Ja he dit mil vegades que ho va fer molt bé aquí”, va reclamar el de Vilassar de Mar, intentant enfocar el duel contra un Real Madrid revitalitzat després de la golejada contra el Leganés i sota l’efecte engrescador d’aparicions com les de Fede Valverde i Rodrygo Goes. “No crec que Valverde sigui l’alternativa que tenim a Pogba. Simplement és un jugador de gran futur i de bon present. Ja ho sabíem”, va argumentar sobre el migcampista uruguaià un Zidane amb clara vocació de protegir els joves: “Rodrygo té 18 anys, quan ha hagut d’entrar ho ha fet bé perquè té personalitat, però hem d’estar tranquils amb ell.”

Encara sense Bale ni James Rodríguez –Zizou va voler tancar polèmiques amb el gal·lès: “És aquí amb nosaltres i ja està. Ja ho veurem quan reapareixerà”–, el Madrid rep un Betis que ha guanyat en les seves dues últimes visites a Chamartín. “Però aquí cada partit és una història. El que sí que tenim clar és que haurem de donar el millor de nosaltres mateixos perquè tots els equips venen al Bernabéu a intentar endur-se alguna cosa”, va avisar el tècnic marsellès, que també va voler reivindicar en la prèvia del partit la millora d’Eden Hazard en els últims partits: “El veiem millor; li falta marcar amb més regularitat, però ens agrada el que està aportant.”

RODES DE PREMSA

Rodrygo ho està fent bé, amb personalitat, però té 18 anys i hem d’estar tranquils
Zinedine Zidane
entrenador DEL REAL MADRID

XIFRA

El Madrid sempre és difícil, té molts recursos, però em sento amb forces per guanyar el partit
Rubi
entrenador del betis
2
anys
consecutius acumula el Betis enduent-se els punts del Santiago Bernabéu.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)