1a divisió

El Celta escull Òscar García

Mercat. El tècnic català arriba amb dos ajudants, firma fins a final de temporada i dissabte ja s’asseurà a la banqueta del Camp Nou

El Celta de Vigo ha anunciat avui a la tarda que ja té el substitut de Fran Escribà per buscar una reacció en l’equip. L’escollit és Òscar García Junyent (Sabadell, 1973), que firmarà fins a final de temporada i arriba al conjunt gallec amb dos ajudants. Demà ja dirigirà el seu primer entrenament i dissabte s’asseurà a la banqueta del Camp Nou. El tècnic català té molta experiència a les banquetes. La seva primera experiència va ser al Juvenil A del FC Barcelona, amb el qual va conquistar la Lliga, la Copa i la Lliga de Campions el 2011. En la campanya 2012/13 va portar a Maccabi Tel Aviv a guanyar la lliga israeliana després de més de 10 anys de sequera. Després del seu pas pel Brighton i el Watford, Òscar Garcia va agafar les regnes del Red Bull Salzburg, club amb el qual va aconseguir guanyar 2 Bundeslligues i dues Copes d’Àustria en només any i mig. Els seus últims dos equips van ser el Saint Etienne francès i l’Olympiakos grec.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)