1a divisió

La pressió del descens, crema

1a divisió. Òscar Garcia, que debutarà contra el Barça, arriba al Celta per substituir Fran Escribá. Javier Aguirre dirigirà el Leganés

Si el teu equip està en zona de descens, això és sinònim de relleu a la banqueta. Ho va fer el Leganés. Mauricio Pellegrino va plegar fa unes setmanes veient com el seu equip era cuer. Ara, amb només cinc punts, Javier Aguirre és l’encarregat de reflotar l’equip pepinero després del breu interinatge de tres partits de Luis Cembranos. El 7 d’octubre passat, l’Espanyol posava fi a l’etapa de David Gallego. La derrota a Mallorca va ser l’ultimàtum que no va superar el surienc. Pablo Machín és l’encarregat, des de llavors, d’aixecar la nau blanc-i-blava. De moment només ha sumat tres punts de nou possibles i els catalans continuen en zona de descens: penúltims amb només vuit punts. L’últim a sumar-se a aquesta llista d’entrenadors a l’atur és Fran Escribá. La derrota a Balaídos contra el Getafe ha trencat els límits de la paciència de la directiva encapçalada per Carlos Mouriño, que ha decidit apostar per Òscar Garcia. El de Sabadell, tècnic de l’escola cruyffista, entrenarà per primera vegada en la lliga. Debutarà dissabte al Camp Nou.

En aquesta lluita aferrissada per mantenir-se a la banqueta, qui sembla que ha salvat el seu match ball particular és Joan Francesc Ferrer Rubi. La victòria contra el Celta combinada amb un empat al Bernabéu hna donat ales al preparador de Vilassar, que tindrà una revàlida diumenge en el derbi contra el Sevilla al Villamarín.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)