Internacional

Domènec Torrent tanca una etapa

Se’n va. El selvatà plega del New York City, al qual va arribar el juny del 2018 després de deixar Manchester

Domènec Torrent ha deixat el New York City. L’entrenador de Santa Coloma de Farners tenia un any més de contracte amb el club nord-americà, però les dues parts han arribat a un “acord mutu”, segons va explicar el club en un comunicat. “L’experiència ha estat molt bonica, però sento que és el moment adequat per a mi i per a la meva família de buscar altres oportunitats en el desenvolupament de la meva carrera”, explica Torrent en el mateix comunicat.

El tècnic selvatà va arribar a Nova York el juny de l’any passat, després d’una llarga vinculació amb Pep Guardiola, com a última etapa a Manchester. Se n’anava a un altre equip del mateix grup, el City Football Group. Substitut de Patrick Vieira, va arribar amb la lliga començada. En el play-off, l’equip va quedar eliminat contra l’Atlanta United, que va acabar campió.

La millor temporada

En la primera temporada completa de Domènec Torrent, el New York City va fer un pas endavant en joc i també en resultats, fins al punt que va fer la millor lliga regular de la seva història en la Major League Soccer. Va tancar-la com a líder de la conferència est, però la decepció va arribar en el play-off, perquè l’equip novaiorquès va quedar eliminat en les semifinals de conferència després de perdre a casa contra el Toronto FC.

LA TEMPORADA

L’equip va fer la seva millor lliga regular i va quedar líder, però va caure al ‘play-off’

“ACORD MUTU”

“Crec que és el moment de buscar altres oportunitats”, diu el tècnic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)