1a divisió

L’Olot no pot tombar el mur defensiu del Prat (0-0)

2a divisió B. Els garrotxins no poden aconseguir el tercer triomf consecutiu però sumen un bon empat que els permet encadenar sis jornades sense perdre en el campionat de lliga

L’Olot ha empatat a zero contra el Prat. Els olotins han topat contra un equip rival molt ben ordenat que li ha impedit fer gol i s’ha hagut de conformar amb un punt. Els de Raúl Garrido no han aconseguit sumar el tercer triomf consecutiu però encadena sis jornades sense perdre.

La primera meitat ha estat igualada i, sobretot en els primers compassos, la intensitat baixa. Cap dels dos equips ha gaudit d’ocasions clares de gol, però si que al començament el Prat ha generat més sensació de perill a través d’un Moha Chabboura molt insistent, que ha fet treballar a la defensa olotina. L’Olot ha buscat el joc de combinació característic però amb lentitud i falta d’idees que li han impedit fer mal als pratencs. Només alguna aproximació de Soler per banda ha permès a Hèctor i Kilian aixecar tímidament de la cadira a algun espectador.

La segona part ha continuat amb la mateixa tònica. L’Olot insistia més que el rival a trepitjar camp contrari però sense trobar la manera de fer mal a la defensa potablava. Només Xumetra, en dues ocasions, ha fet treballar el porter del Prat, un conjunt pratenc que buscava trenar algun contra cop o una pilota aturada per caçar el gol de la victòria. La bona feina defensiva dels visitants i l’ordre tàctic ha desesperat al final als de la Garrotxa, que no han pogut lligar el tercer triomf consecutiu i s’han hagut de conformar amb un empat, encadenant això sí, la sisena jornada sense perdre.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)