Internacional

En van faltar cinc per a la dotzena

Selecció espanyola. El combinat estatal goleja la feble Malta sense cap mena de problema ni mirament en un duel de classificació per a l’Eurocopa 2020 que no passarà als annals de la història

ESPANYA 7 MALTA 0

ESPANYA:Pau López, Navas, Albiol, Ramos (Pau Torres, 61’), Bernat, Rodri, Thiago, Cazorla (Paco Alcácer, 53’), Sarabia, Gerard Moreno i Morata (Dani Olmo, 66’).MALTA:Bonello, Corbolan, Caruana, Agius, Z. Muscat, Pisani (Grech, 75’), R. Muscat (Caruana, 64’), Vella, Mbong, Paiber i Nwoko.GOLS:1-0 (22’) Morata. 2-0 (40’) Cazorla. 3-0 (62’) Pau Torres. 4-0 (63’) Sarabia. 5-0 (69’) Dani Olmo. 6-0 (71’) Gerard Moreno. 7-0 (85’) Jesús Navas.ÀRBITRE:Víktor Kassai (hongarès). T.G.: L’àrbitre no va ensenyar cap targeta groga.

Res a veure amb aquell Espanya-Malta del 12-1 amb el venerat gol de Señor que classificava la selecció estatal per a l’Eurocopa del 1984. Ahir, en un context diferent i 36 anys després, el duel entre els dos combinats va tornar a ser un passeig triomfal dels espanyols, però no passarà a la història. Només per al valencià Pau Torres i per al terrassenc Dani Olmo, que van veure porteria en les seves respectives estrenes amb la selecció espanyola absoluta. Olmo, que va substituir Morata, va trigar menys de tres minuts a obrir foc amb el combinat estatal: va rebre una passada dins de l’àrea de Thiago i va definir sense miraments sobre la sortida del porter de Malta per fer el 5-0. Menys esforç va necessitar el central del Vila-real, que va marcar amb el pit en la primera pilota que tocava.

Abans, els seus companys ja havien decidit el duel. Se li va ennuegar la poblada defensa de Malta a l’equip de Robert Moreno en la primera meitat. Ho va intentar per dins i per fora el combinat estatal, que només va veure porteria dues vegades en el primer temps. En el segon, però, el passeig va ser triomfal i l’afició del Carranza va acabar corejant l’inèdit Pau López durant una bona estona. La golejada, però, no passarà a la història.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)