Més futbol

Lleida-Espanyol i Nàstic-Olot, doble duel català a la copa

Sorteig de copa. El Girona es veurà les cares amb el Linares i el Llagostera amb l’Haro; Badalona - Oviedo; Hospitalet- Granada; Cornellà- Oriola;

Aquest matí s’ha fet el sorteig del nou format de la Copa. Dins del bombo hi havia 111 equips per una final que es jugarà el 18 d’abril. “Aquesta és la copa dels humils, un nou format per fer el nostre futbol més plural. Arribaran molts més ingressos als clubs de segona B i tercera”, ha comentat aquest matí el president de la Federació Espanyol de Futbol, José Luis Rubiales.

Dins del sorteig hi havia: 10 equips de categories regionals que jugaran contra 10 equips de primera divisió. 21 equips de tercera i quatre, de les semifinals de la copa RFEF; 22 de segona divisió A i 38 de segona divisió B. El nou format obliga a jugar, sempre, en el camp d’inferior categoria en una eliminatòria que serà a partit únic els dies 17, 18 i 19 de desembre. Barça, Madrid, Atlético i València, fora del sorteig, per la disputa de la Supercopa.

Els catalans han quedat emparellats de la següent manera i la sort ha establit una doble eliminatòria amb sabor català. El Lleida Esportiu -Espanyol i el Nàstic de Tarragona davant la UE Olot. Els altres emparellaments són els següents:

Linares - Girona;

Hospitalet - Granada;

Badalona - Oviedo

Llagostera - Haro

UE Cornellà - Oriola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)