Internacional

La ‘roja’ serà cap de sèrie

Classificació per a l’Eurocopa. Atropella sense problemes una entregada Romania

ESPANYA 5 ROMANIA 0

ESPANYA:Kepa Arrizabalaga, Carvajal, Sergio Ramos (Albiol, 63’), Íñigo Martínez, Gayá, Busquets, Saúl, Fabián Ruiz, Cazorla (Paco Alcácer, 68’), Gerard Moreno (Mikel Oyarzabal, 57’) i Morata.ROMANIA:Tatarusanu, Benza, Rus, Nedelcearu, Tosca, Baluta, Marin (Cicaldau, 65’), Ianis Hagi (Nistor, 73’), Stanciu Coman (Mitrita, 57’) i Puscas.GOLS:1.0 (8’) Fabián Ruiz. 2-0 (33’) Gerard Moreno. 3-0 (43’) Gerard Moreno. 4-0 (45’) Rus en pròpia.ÀRBITRE:Alieksei Kulbakov (bielorrús). Targeta groga a Nedelcearu.COMENTARI:Partit disputat al Wanda Metropolitano.

En una nit plàcida al Wanda Metropolitano, la selecció espanyola va tancar la fase de classificació europea i es va assegurar la condició de cap de sèrie en el sorteig de Bucarest. En un partit sense gaire història, la selecció de Robert Moreno va passar per sobre d’una Romania sense aspiracions ni esma i amb protagonisme del català Gerard Moreno, que va fer un doblet en la primera meitat, que, sumat als gols de Fabián Ruiz i de Rus en pròpia porteria, van deixar l’enfrontament sentenciat ja abans del descans.

Amb els romanesos sostenint la bandera blanca, després de la represa, Robert Moreno va poder dosificar veterans com ara Santi Cazorla i Sergio Ramos i foguejar atacants com per exemple Paco Alcácer i Mikel Oyarzábal. I va ser precisament el davanter de la Real Sociedad qui va tancar la nit amb un bon gol des de la frontal de l’àrea per posar la rúbrica a la nit i a la fase de classificació dels espanyols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)