Més futbol

Rubiales: “Luis Enrique torna al seu lloc de treball”

Futbol. El president de la Federació Espanyola confirma el retorn del tècnic asturià com a seleccionador estatal fins al mundial del Qatar del 2022 “És el líder del projecte”

El president de la Federació Espanyol de futbol, Luis Rubiales, ha confirmat aquest matí el retorn de Luis Enrique com a seleccionador estatal i la sortida de Robert Moreno. “Nosaltres veiem que és fonamental que coneixeu la veritat i farem un relat cronològic. Podem confirmar que Luis Enrique torna al seu lloc de treball”, ha explicat el mandatari federatiu que ha volgut fer un relat cronològic de la situació de crisi viscuda en les últimes 48 hores. “El 19 de juny vaig comparèixer per dir-vos que Robert Moreno era nou seleccionador però li vam deixar clar que, quan Luis Enrique, volgués tornar, tornaria. Vaig dir que quan (Luis Enrique) tingués forces per tornar ho faria i hem actuat amb la màxima sinceritat. Aquí ningú es pot sentir enganyat. És un exercici de transparència i rigor”.

REUNIONS AMB LUIS ENRIQUE

“He parlat tres cops amb Luis Enrique des de la mort de la seva filla. El 29 d’agost, òbviament, a finals d’octubre i ahir”

ROBERT MORENO.

“Li vull donar les gràcies a Robert Moreno. I ell, en una conversa amb Molina (director esportiu de la federació) i jo, ens va dir que Luis Enrique volia tornar a entrenar. Robert Moreno és el primer que ens diu que Luis Enrique volia tornar”.

CRISI

“Davant aquesta situació, Molina em va dir que havíem de parlar amb Luis Enrique. I parlem el 31 d’octubre amb Luis Enrique a Saragossa. Ell, en aquell moment com ens havia dit Robert Moreno, ens diu que vol tornar a entrenar”.

CANVI DE PLANS

“Molina em diu que hem de deixar passar la classificació perquè l’equip treballi amb tranquil·litat. Fins a la meva trucada d’ahir a Luis Enrique. Perquè truco ahir a Luis Enrique? Diumenge Molina parla amb Robert Moreno. Moreno vol saber que passarà i li exigeix que passarà i què es pensa des de la direcció esportiva. Molina, tot seguit, li diu que si Luis Enrique, vol tornar a liderar el projecte, valorarem aquesta possibilitat. No havíem negociat amb Luis Enrique i amb cap altre tècnic.

MORENO DECIDEIX MARXAR.

“Dilluns rebent un missatge de Robert Moreno on ens diu que vol acordar la seva sortida i no ser un impediment per la tornada de Luis Enrique. El mateix dia del partit, ahir al matí, ens diu que vol marxar. Davant la situació de crisi i d’urgència, Molina em truca i em diu que tenim un problema. Només el fet de dir que valorarem la situació de Luis Enrique, Moreno va voler marxar”.

EL SÍ DE LUIS ENRIQUE

“Ahir truco al migdia a Luis Enrique i li pregunto si volia tornar i, al moment, em diu que vol tornar i gràcies per complir la paraula. El primer que coneixia tot és Robert. Nosaltres ens hem assabentat per ell (de la voluntat de Luis Enrique). Fins ahir al matí no sabíem que Luis Enrique tornaria”.

LLEIALTAT AMB LA PARAULA DONADA

“Sempre hem actuat amb respecte, transparència i rigor. La federació és coherent amb el seu missatge i lleial amb Luis Enrique i la persona que ha ocupat el seu lloc. Només han canviat el guió les exigències de Robert Moreno”.

LUIS ENRIQUE, EL LÍDER

Luis Enrique va abandonar el seu lloc de treballar per la pitjor situació per on pot passar un pare, la mort de la seva filla Xana. Ell és el líder i li volem desitjar un feliç retorn i una etapa que continuarà fins al mundial de Qatar.

APOSTA PER MORENO

“Robert Moreno era l’encarregat d’anar a l’Europa però, amb l’única condició, el retorn de Luis Enrique”.

RELACIÓ ENTRE LUIS ENRIQUE I MORENO

“Aquí no puc entrar. No sé quina relació tenen o tindran”.

SORTIDA DE MORENO.

“Volíem planificar amb tranquil·litat aquesta situació fins al 1 de gener. Però la intenció de Moreno de marxar ho ha precipitat tot. Per això ha passat el que ha passat ahir. Avui teníem una reunió a les deu del matí i no ha vingut. S’han presentat dos advocats. També ens hauria agradat que parlés davant dels mitjans després del partit d’ahir”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)