Internacional

El Tottenham acomiada Mauricio Pochettino

Internacional. L’entrenador argentí paga el mal inici de temporada de l’equip londinenc, que és catorzè a la Premier League

Només uns mesos després que el Tottenham arribés per primera vegada en la seva història a la final de la Champions League, el club londinenc va acomiadar el seu entrenador, Mauricio Pochettino. La decisió la va prendre Daniel Levy, president del Tottenham, mentre el tècnic argentí era a Barcelona.

Pochettino ha dirigit el Tottenham durant sis temporades. El curs passat va arribar fins a la final de la lliga de campions, que va perdre contra el Liverpool, però ha pagat el seu mal inici de curs. El club londinenc és catorzè a la Premier League, havent guanyat només tres partits. No guanya en aquest campionat des del mes de setembre, està a 20 punts del Liverpool, líder de la Premier, i a onze de la zona de lliga de campions. Amb Pochettino, han estat destituïts tots els seus ajudants: Toni Jiménez, Jesús Pérez i Miguel d’Agostino.

Levy no va donar pistes sobre qui serà el substitut de Pochettino, però diferents mitjans de comunicació anglesos expliquen que podria ser José Mourinho, que està sense feina des que va deixar el Manchester United.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)