1a divisió

Judici al desobedient

1a divisió. El partit contra la Real Sociedad servirà per tastar la indignació del Bernabéu contra Gareth Bale, en plena rebel·lió contra el Madrid

A Madrid no porten gaire bé que un jugador que consideren del seu equip però que fa temporades que vol marxar estigui més còmode representant el seu país. Els gestos i les intencions entre les dues parts fa mesos que indiquen que els seus camins anirien millor separats, però no hi ha solució: Bale continua vestint la samarreta blanca. Avui, en el partit contra la Real Sociedad, el Bernabéu dictarà sentència, i molt previsiblement explotarà contra el seu jugador pocs dies després que l’extrem celebrés la classificació per a l’Eurocopa posant amb els seus companys de la selecció amb el lema: Gal·les, golf i Madrid; per aquest ordre (indicant les seves prioritats). Tot plegat, ha destapat la caixa dels trons en l’entorn blanc mentre Zidane mira cap a una altra banda.

“Quan mires tot el que ha fet Bale aquest temps... La gent que sent els colors del Madrid hauria d’estar amb ell”, va afirmar Zinedine Zidane, l’única autoritat que ha donat la cara després del darrer gest de Bale. El tècnic francès ha mantingut el jugador a l’equip, amb minuts, després d’un reguitzell de plantades, com ara la seva fugida a Londres per tractar-se la lesió sense dir-ho al tècnic; que el jugador no tornés amb la resta dels companys després del xoc contra el Rayo, o que fos caçat jugant a golf mentre el Madrid jugava un partit de pretemporada. “Crec que pot ser un jugador decisiu. Només penso en això. Si no li passa res, és un jugador molt important. Quan està lesionat... Cadascú és diferent. Jo compto amb ell”, va dir el francès.

Per al partit contra la Real, Zidane recupera el jugador gal·lès –en plena forma segons s’ha pogut veure en la finestra de seleccions–, que entra en la convocatòria, mentre que cau Lucas Vázquez, lesionat per un accident domèstic.

LES REACCIONS

Quan mires tot el que ha fet Bale aquest temps... La gent que sent els colors del Madrid hauria d’estar amb ell
Pot ser un jugador decisiu. Només penso en això. Si no li passa res, és un d’important
Zinedine Zidane
entrenador del madrid
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)