1a divisió

El Madrid encadena a Vitòria el tercer triomf en la lliga (1-2)

1a divisió. Un gol de Dani Carvajal acaba decantant un partit molt treballat per l’equip de Zinedine Zidane

El Real Madrid ha marxat de Mendizorroza amb els punts a la butxaca, després d’un partit molt treballat en què ha sabut dur la iniciativa quan el joc ho ha reclamat i en què sobretot ha tingut l’esperit guerrer per collar el resultat en els minuts finals.

Amb un onze força alternatiu, amb Aréola a la porteria, Militão a l’eix de la defensa i sense Fede Valverde al mig del camp, amb Isco fent de quart migcampista i un gris Gareth Bale de la partida, el conjunt de Zinedine Zidane no ha pogut obrir el marcador en la primera meitat tot i gaudir de bones oportunitats i ha hagut d’esperar a la represa, quan Sergio Ramos ha assumit el protagonisme per bé i per malament, primer avançant el seu equip en rematar una falta lateral i després cometent un penal sobre Joselu que Lucas Pérez no ha desaprofitat.

Tot i la incertesa del marcador, els blancs han replicat ràpid mitjançant Dani Carvajal i aquí ja el Madrid no ha fet més concessions, quedant-se amb una victòria que corrobora la seva bona dinàmica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)