Més futbol

El grup F reuneix Portugal , Alemanya i França

Eurocopa. Espanya té un sorteig benèvol i sense complicació: tindrà com a rivals Suècia i Polònia, a més del guanyador del ‘play-off’ B

El sorteig de l’Eurocopa ha donat certes sorpreses i emoció tot i que era un procés força condicionat per les múltiples seus en què es jugarà la competició. El grup F ha quedat configurat com el plat fort. Sense cap dubte d’equivocar-nos és l’encreuament més mortífer on trobem la vigent campiona del món, França; l’actual campiona d’Europa i copa Confederacions, Portugal, i l’anterior campió del món, Alemanya. Un còctel explosiu que promet emocions fortes per a tots els amants del futbol. L’única sort per a tots tres equips és el quart adversari, que sortirà d’un play-off i serà un rival menor. Però una de les favorites es podria quedar fora en la primera fase. És una possibilitat real tot i que els quatre millors tercers passen a vuitens.

Per la seva part, Espanya ha tingut un sorteig benèvol i ha evitat França i Portugal, que eren les grans amenaces. La selecció entrenada per Luis Enrique tindrà com a primers adversaris Suècia, amb qui ja s’ha trobat en la prèvia, i Polònia. El tercer rival sortirà del guanyador del play-off B entre Bòsnia, Irlanda, Eslovàquia i Irlanda del Nord. El combinat estatal jugarà tots els partits de la primera fase a l’estadi de l’Athletic Club de Bilbao.

Grup A
Turquia Itàlia Gal·les Suïssa
Grup B
Dinamarca Finlàndia Bèlgica Rússia
Grup C
Holanda Ucraïna Àustria Guanyador ‘play-off’ D (Georgia, Bielorússia, Macedònia i Kosovo*)
Grup D
Anglaterra Croàcia Guanyador ‘play-off’ C (Escòcia, Israel, Noruega i Sèrbia) Rèpublica Txeca
Grup E
Espanya Suècia Polònia Guanyador ’play-off’ B (Bòsnia, Irlanda, Eslovàquia i Irlanda N.)
Grup F
Guanyador ‘play-off’ A (Romania, Islàndia, Bulgària i Hongria) Portugal França Alemanya
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)