Internacional

El Liverpool no perdona

Premier League. El conjunt de Klopp goleja l’Everton en el derbi i manté el seu avantatge sobre el Leicester (8 punts) i sobre el City (11)

El Liverpool cavalca inexpugnable en la Premier League i ahir, amb Roberto Firmino i Mohamed Salah mirant-s’ho des de la banqueta, i amb Shaqiri i Divock Origi des de l’inici, va golejar l’Everton en una nova exhibició de potencial ofensiu, liderat pel davanter belga, que va marcar un doblet en la primera part. Malgrat la minsa reacció de l’Everton amb dos gols, el conjunt de Liverpool mai va veure perillar el resultat, va arrodonir la golejada amb un gol de Wijnaldum en els últims minuts i manté el seu sòlid avantatge sobre el Leicester (8 punts) i el Manchester City (11)

Primera derrota de Mou

Víctima de dos gols de Rashford, el Tottenham va caure a Old Trafford en la primera ensopegada des que el portuguès va posar els peus al club. Alli, que està recuperant un bon nivell, va fer el gol dels spurs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)