Més futbol

Un dia per no confiar-se

En bona línia. L’Olot rep l’Oriola, el cuer, amb l’objectiu de sumar tres punts més que li permetin afrontar el final d’any amb la màxima ambició

L’Olot rep el cuer de la taula, l’Oriola (12 h). Els més agosarats poden pensar que els de la Garrotxa guanyaran fàcilment el partit i igualaran el rècord de deu jornades sense perdre que ja van aconseguir el curs passat, però la competitivitat de la categoria i l’experiència adquirida, segur que posaran en alerta els futbolistes olotins, que saben que no hi ha cap rival fàcil en el grup tercer. “En aquesta categoria no hi ha rival fàcil contra el qual pensis que et passejaràs, ja que si ho planteges així perdràs segur. El partit contra l’Oriola és una nova oportunitat per fer passos endavant. Hem d’estar aïllats, rebre el més positiu de l’entorn però anar a la nostra, treballar i cada matx disputar-lo, en aquest cas, contra un rival que ens exigirà molt”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que després d’empatar al Rico Pérez contra l’Hèrcules (0-0) i sumar la novena jornada sense perdre no es vol aturar aquí.

L’Oriola arriba al partit després d’encadenar onze jornades sense vèncer –cinc punts de 33 possibles– fet que els ha enviat directe a l’última posició de la classificació. Els del Baix Segura van recuperar la setmana passada l’exjugador del Girona Chechu Flores, la referència en atac, el principal perill per a les defenses rivals. “Chechu és un gran jugador que fa molt de temps que demostra la seva qualitat. Sabem que és un dels forts de l’Oriola però intentarem minimitzar la seva presència i que es noti el mínim possible”, explica Garrido, segur amb la seva defensa, la menys golejada del grup tercer amb nou dianes, un mèrit tenint en compte que els garrotxins no són un equip de caràcter defensiu. “Tenim una idea ofensiva per tal que no ens facin gols. Des de fora sembla un contrasentit però està molt ben interioritzat pels jugadors ja que volem la pilota per tal que es jugui al camp contrari i així els rivals ens facin el mínim mal possible. Així funcionem i està donant un bon resultat, a veure si som capaços de guanyar més partits amb aquesta fórmula i fer els passos que volem”, diu el valencià, que recupera Arnau Comas, un cop complerta la sanció i Kilian, que deixa enrere la lesió. Blázquez, Masó i Eloi continuen lesionats, tot i que els dos últims estan gairebé recuperats.

LA PRÈVIA

Volem la pilota per tal que es jugui al camp contrari i així els rivals ens facin el mínim mal possible; això ens està donant un bon resultat
No hi ha rival fàcil contra el qual pensis que et passejaràs, ja que si ho planteges així perdràs segur
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)