1a divisió

Mestalla, escala de nivell abans del Camp Nou

1a divisió. El Real Madrid visita València amb la possibilitat de situar-se líder i amb el dilema de què fer amb Casemiro, advertit de sanció abans del clàssic

El Real Madrid afronta l’últim port del 2019. I és de categoria especial, obligat a arribar dimecres al Camp Nou via València, on aquest vespre mesurarà el seu estat de forma en un escenari hostil com és Mestalla i contra un rival pletòric després d’haver guanyat a Amsterdam i haver assegurat la seva presència en el bombo de dilluns que ve a Nyon.

Avalat per quatre victòries d’una tacada en la lliga, que el mantenen cos a cos amb el Barça en la pugna pel campionat i la possibilitat de situar-se líders si guanyen avui, els futbolistes de Zinedine Zidane calibren el seu moment amb la possible absència en l’onze titular de l’indiscutible Casemiro, que va jugar dimecres a Bruges i que, a una targeta de la suspensió, hauria de descansar pensant en Barcelona. “Demà veureu quina decisió prenem, però no podem estar tot el dia pensant en el clàssic”, va expressar ahir el tècnic marsellès, codificant encara més quina serà la seva visió amb el migcampista paulista, únic amb el seu perfil en tota la plantilla i que ha jugat quasi el 97% dels minuts aquesta temporada.

“Ens enfrontem amb un València que està jugant bé i obtenint resultats. És un nou repte per a nosaltres i sabem que haurem de preparar el partit de la millor manera”, va continuar Zidane, que en la seva línia de treure importància a totes les polèmiques que van sorgint al seu pas, va atenuar la de la situació que viu Gareth Bale, cada vegada menys habitual en les seves alineacions: “No crec que estigui sent menys important que abans, simplement he de prendre decisions. Tinc 25 futbolistes i tots són igual d’importants per a mi.”

Per la seva banda, el tècnic del València, Albert Celades, va advertir del moment de forma que viu el conjunt blanc. “Ens enfrontem a la millor versió del Real Madrid aquesta temporada i, havent estat en un vestidor com aquell, no crec que els pesi la presència del clàssic a l’horitzó. Al Real Madrid l’exigència sempre és màxima.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)