1a divisió

El Madrid sobreviu a Mestalla

1a divisió. Un gol en l’últim instant de Zidane permet als blancs rescatar un empat i arribar al clàssic amb els mateixos punts que el Barça

El Real Madrid visitarà el Camp Nou amb els mateixos punts que el Barça després d’empatar a Mestalla en un partit que tenia pràcticament perdut, però del qual ha aconseguit rescatar un punt en l’últim instant, gràcies a un córner agònic, amb Thibaout Courtois incorporat a l’àrea del València i un Karim Benzemá alliberant el crit dels aficionats madridistes que han pogut assistir a una nit en què el seu equip ha anat de més a menys, pletòric en els primers instants, amb una pressió punyent, capaç d’ofegar el València, però que s’ha anat perdent amb el pas dels minuts, obrint camí al conjunt d’un Albert Celades que s’ha avançat en el marcador ben entrada la represa gràcies a un gol de Carlos Soler, que ha foradat la porteria de Courtois aprofitant una passada enrere de Daniel Wass. En el dia que Zindedine Zidane ha decidit donar descans a l’intocable Casemiro, però, el seu equip ha estat capaç de rescatar com a mínim un empat d’un estadi complicat i enfocar el clàssic de dimecres al Camp Nou amb la moral intacta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)