Més futbol

Arturo Vidal denuncia el Barça

Polèmica. El xilè reclama uns suposats impagaments per valor de 2,4 milions d’euros en variables, però el club considera que no li correspon abonar aquesta quantitat i que fa una mala interpretació de les clàusules del contracte

Una nova carpeta judicial sembla obrir-se a Can Barça. I aquesta no era d’esperar. Segons ha informat el diari Abc, Arturo Vidal ha denunciat el FC Barcelona davant la Comissió Mixta de la Lliga i l’AFE pel presumpte impagament de 2,4 milions d’euros en concepte de variables, que, segons defensa el xilè, van ser assolits la temporada passada i que encara no li han estat satisfets.

Segons informa el rotatiu madrileny, els advocats del jugador van interposar una demanda el 5 de desembre passat. El club blaugrana està molt tranquil i considera que no és res més que una mesura de pressió perquè Arturo Vidal vol aconseguir una sortida en el mercat d’hivern i creu que també ha malinterpretat les clàusules. En el contracte de Vidal figura que percebria un bonus de gairebé dos milions si arriba a la xifra de 60 partits jugats. El xilè no va aconseguir aquesta xifra, ja que, segons estipula el Barça en els seus contractes, perquè es consideri un partit jugat cal jugar un mínim de 45 minuts. El Barça manté que Arturo Vidal no compleix el 60% dels partits i, per tant, només ha de percebre la meitat d’aquestes variables.

El jugador xilè vol tenir més minuts i li agradaria marxar a l’Inter de Milà, però el Barça compta amb ell i encara més després de deixar que Aleñá marxi cedit al Betis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)