1a divisió

Hazard, descartat per a la Supercopa

1a divisió. Zinedine Zidane ha explicat que l’internacional belga encara no està refet dels seus problemes físics

Eden Hazard tampoc jugarà la supercopa d’Espanya que ha de tenir lloc la setmana vinent a l’Arabia Saudita. “Està 100% descartat, no viatjarà. Està en un procés normal de recuperació i esperem que a partir d’aleshores pugui anar integrant-se amb el grup”, ha explicat aquest matí el tècnic del Real Madrid, Zinedine Zidane, en la primera roda de premsa del 2020, prèvia a l’enfrontament entre el conjunt blanc i el Real Madrid al Coliseum Alfonso Pérez. “La lluita continua i el més important és la motivació que veig en aquest equip de tornar a competir”, ha asseverat el marsellès, que considera anecdòtica la inèrcia del seu equip en els últims partits del 2019, en què va tenir dificultats per veure porteria: “Hi ha moments en què pots tenir ocasions i no concretar-les, passa. El que sí és veritablement important és el treball que fas per generar ocasions”.

Sobre el futur de Brahim Díaz i Mariano Díaz, sense oportunitats de tenir continuïtat, Zizou no ha descartat una sortida com a cedits. “Estan aquí, entrenant, però fins el 31 poden passar coses. A vegades que un jugador no tingui minuts pot ser un problema”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)