1a divisió

Ni Bale, ni Benzema

Supercopa. El Real Madrid i el València, primers semifinalistes, van viatjar ahir a Jeddah. Zinedine Zidane no podrà disposar del francès ni del gal·lès. Tampoc de Hazard

El Real Madrid i el València, els dos primers semifinalistes de la supercopa, ja van arribar ahir a Jeddah, la ciutat de l’Aràbia Saudita, on es disputa el torneig des de demà i fins divendres.

L’equip de Zinedine Zidane va viatjar, però, amb dues absències molt importants. Ja se sabia que Eden Hazard no arribaria al torneig, però el tècnic francès no podrà disposar tampoc de Gareth Bale ni de Karim Benzema, el seu home més perillós en atac aquesta temporada. El club blanc va fer públic un comunicat mèdic en el qual s’explicaven les lesions dels dos davanters. El francès té una lesió en el múscul semimembranós per una contusió en la cama esquerra, una lesió que es va fer en l’entrenament fet ahir mateix. Bale, per la seva banda, té una infecció en el tracte respiratori superior.

Cap dels dos jugadors va viatjar a l’Aràbia Saudita. El gal·lès per no contagiar els seus companys. Bale, si el Real Madrid guanya el València i el seu estat millora, podria viatjar a Jeddah per a la disputa de la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)