Més futbol

El Madrid, primer finalista

Supercopa. El conjunt blanc s’imposa a un descafeïnat València gràcies als gols de Toni Kroos, d’Isco i de Luka Modric

El Real Madrid és el primer finalista de la supercopa després de derrotar a una versió dèbil del València al King Abdullah Stadium de Jeddah. Amb els dos equips debilitats per les baixes en atac, sense Benzemá ni Rodrigo, els seus màxims golejadors, els dos entrenadors han apostat per poblar la zona medul·lar, però qui millor va interpretar la intenció del seu tècnic va ser el Real Madrid, que va gestionar la pilota sense oposició, sotmetent a un rival sense esma i colpejant des de molt aviat, inicialment amb un gol olímpic de Toni Kroos que ha aprofitat una badada de Jaume Doménech i després mitjançant Isco, que ha enviat al fons de la xarxa una pilota solta dins l’àrea.

Amb el migcampista malagueny disfrutant sobre el terreny de joc i Fede Valverde corroborant les bones sensacions de les últimes setmanes, el Madrid no ha donat opció al València de refer-se en cap moment i Luka Modric, amb un excel·lent definició amb l’exterior del peu, ha sentenciat un partit sense massa història, en un estadi silenciós, amb buits a les tribunes i que el València només ha pogut maquillar en l’afegit gràcies a un penal transformat per Dani Parejo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)