1a divisió

Un retrobament incòmode

1a divisió. Lopetegui torna per primera vegada al Bernabéu per intentar fer mal a un Madrid que recupera Benzema, però sense Ramos ni Bale

El futbol torna al Santiago Bernabéu després del frenètic pas del Real Madrid per l’Aràbia Saudita i amb ell compareix sota la mirada de l’estadi blanc Julen Lopetegui, que trepitjarà Chamartín per primera vegada des del mal tràngol que va viure la temporada passada com a entrenador blanc, en una aventura tan efímera com decebedora i que avui el tècnic basc intentarà redimir, si bé ha deixat clar que no vol estar sota el focus. “En el moment en què l’àrbitre xiula, els protagonistes són els jugadors i els sentiments personals queden a banda”, explica el tècnic d’un Sevilla que no va poder derrotar el Madrid en el partit de la primera volta al Pizjuán (0-1) però que arriba al Bernabéu en la zona noble de la classificació i encara com a aspirant a competir pel títol.

“Sabem que hem de canviar el xip i estar centrats perquè la temporada serà llarga i hem de mantenir la dinàmica”, va dir ahir Zinedine Zidane, que recupera Karim Benzema per a la causa si bé no ha pogut convocar ni Ramos ni tampoc Bale.

Ja sense el Chicharito Hernández –tancant la seva marxa a la MLS–, Alejandro Pozo ni Dabbur, tots ells emigrats durant el mercat de fitxatges, el Sevilla sí que viatja a Madrid amb la presència d’En-Nesyri, flamant fitxatge procedent del Leganés i que podria jugar els seus primers minuts com a sevillista.

12 Partits guanyats 10

4 Partits empatats 5

3 Partits perduts 4

49 Gols a favor 24

23 Gols en contra 18

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)