1a divisió

Un gol anul·lat encén el Sevilla i encarrila el triomf del Madrid

1a divisió. Casemiro decanta la balança en un partit igualat i en què el Sevilla ha acabat molt empipat per un gol invalidat a Luuk de Jong que hauria estat el 0-1

Casemiro s’ha vestit de davanter centre per decantar la balança a favor del Real Madrid en un partit igualat, de molta fricció i lligams tàctics contra el Sevilla en què tampoc ha faltat la polèmica desfermada pel VAR després que el col·legiat del partit decidís anular el gol inicial de Luuk de Jong per una falta prèvia de Nemanja Gudelj sobre Éder Militão. Una acció gris, en cap cas “indiscutible”, condició indispensable per la utilització del videoarbitratge.

Afavorit per l’acció clau en la primera meitat, el Madrid sí ha aconseguit destapar el partit en la represa gràcies a un Casemiro que primer ha aprofitat una gran passada de taló de Jovic per batre Vaclik amb subtilesa i posteriorment, poc després que De Jong hagi aconseguit igualar el partit amb un gran xut amb la cama esquerra, ha comparegut al cor de l’àrea per connectar a la xarxa una centrada de Lucas Vázquez, deixant sense resposta un Sevilla que ha abandonat el terreny de joc visiblement empipat amb l’actuació arbitral.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)