Més futbol

Patiments de primera

Copa. El nou format deixa fora el Valladolid, que cau eliminat contra el Tenerife; obliga l’Athletic Club a arribar fins als penals, i exigeix rigor i ofici al València, el Logroñés i el Madrid, a Salamanca

El nou format de la copa alimenta, de manera imprevisible, les sorpreses o, com a mínim, incentiva el patiment dels equips de primera divisió. Si dimarts era el Mallorca el que queia eliminat contra el Saragossa, ahir va ser el torn del Valladolid. Els de Sergio González van veure com el Tenerife els remuntava l’eliminatòria i els deixava fora de la copa. Aquesta va ser l’única gran sorpresa que ens ha deixat la jornada de copa, però el patiment ha estat molt present en tots els partits. Sense anar més lluny, l’Athletic Club va elevar el seu patiment fins a la tanda de penals per eliminar l’Elx. El altres marcadors també van quedar força ajustats, com ara el del València. El vigent campió es va desfer del Logroñés per la mínima. Un gol de Maxi López va ser suficient per passar, però els locals van tenir ocasió de forçar al contraatac.

El Madrid, a Las Pistas.

El partit més genuí es va viure entre Unionistas de Salamanca i Real Madrid. El club castellà va rebre les estrelles blanques en un camp que honora la copa per la seva naturalitat. Bale va ser titular. Una manera per esperonar el gal·lès, que va obrir el marcador, però que va tornar a mostrar una actuació decebedora. El gol matiner de Bale semblava encarrilar el partit, però els blancs es van anar contagiant de l’ambient i errant ocasions. Una situació que va aprofitar el conjunt castellà per signar l’empat, obra d’Álvaro Romero. Els 4.000 espectadors de l’estadi van embogir. El Madrid patia i no va respirar fins als minuts finals. Brahim va marcar al cap d’una hora de partit i el tercer gol, que tancava l’eliminatòria, va arribar en l’afegit, un doblet del davanter malagueny que va il·lusionar més que Bale.

Copa
Setzens de final
Saragossa - Mallorca
3-1
Recreativo - Osasuna
2-3
Sevilla - Llevant
3-1
Eivissa - Barça
1-2
Elx - Athletic
1-1 (p)
Logroñés - València
0-1
Unionistas - R. Madrid
1-3
Badalona - Granada
1-3
Tenerife - Valladolid
2-1
Girona - Vila-real
0-3
R. Sociedad - Espanyol
2-0
Ebre - Leganés
19 h
Mirandés - Celta
19 h
Cultural Leonesa - Atlético
21 h
Badajoz - Eibar
21 h
Rayo Vallecano - Betis
21 h
* Partits televisats per DAZN
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)