Més futbol

El Madrid no dóna opció

Copa. Els blancs governen a la Romareda (4-0) amb un partit en què no ha permès en cap moment al Saragossa il·lusionar-se

El Real Madrid serà al bombo de quarts de final de la copa després d’imposar-se amb autoritat a un Saragossa que no ha sabut contagiar-se de l’ambient d’un estadi ple a vessar i disposat a reeditar dies de glòria passada.

Sabedor de les dificultats de competir en una plaça com Saragossa, Zinedine Zidane ha apostat per un equip híbrid entre titulars i suplents, ha gaudit d’una bona versió de Vinicius Junior, que ha fet patir de valent Delmás i de l’efectivitat del seu equip, que ja havia deixat encarrilada l’eliminatòria al descans gràcies als gols de Varane, aprofitant una passada de Kroos i de Lucas Vázquez, que ha afusellat Ratón des del cor de l’àrea.

Més enllà d’algun intent del Saragossa de reflotar la nit amb l’entrada de Luis Suárez i d’Álex Blanco, el Madrid ha sabut gestionar el seu avantatge i ha rematat la feina en el tram final mitjançant Vinicius, que ha arrodonit la seva gran actuació veient porteria i amb un Benzemá que ha ingressat en el tram final per posar la rúbrica a una nit sense sobresalts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)