Més futbol

El Granada surt amb vida

Copa. L’Athletic s’ha de conformar amb un solitari gol d’Iker Muniain tot i dominar amb claredat a San Mamés el conjunt andalús i de generar millors ocasions per fer un forat més gran

athletic 1 granada 0

ATHLETIC:Unai Simón, Ander Capa, Unai Núñez, Yeray Álvarez, Íñigo Martínez, Yuri Berchiche, Dani García (San José, 85’), Vesga, Muniain, Raúl García (Aduriz, 67’) i Iñaki Williams.GRANADA:Rui Silva, Víctor Díaz, Domingos Duarte (Eteki, 85’), Germán Sánchez, Carlos Neva, Gonalons, Yangel Herrera, Antonio Puertas (Vallejo, 46’9, Darwin Machis (Gil Días, 71’), Carlos Fernández i Roberto Soldado.GOLS:1-0 (42’) Muniain.ÀRBITRE:Hernández Hernández (col·legi canari). Targetes grogues a Dani García, Iñaki Williams, Aduriz, Víctor Díaz i Darwin Machís.PÚBLIC:48.149 espectadors a San Mamés.

Decidirà Los Cármenes, pel bé d’un Granada que, encara que no va poder eludir la derrota en la seva visita a San Mamés, va mantenir les constants vitals en l’eliminatòria després de ser sotmès durant molts minuts per un Athletic Club empès per la seva afició i que va generar molt més, però que es va haver de conformar amb un solitari gol d’Iker Muniain en la primera meitat, després d’una acció marca de la casa en què Íñigo Martínez va activar la cursa d’Iñaki Williams, que, venint des de l’esquerra, va servir una pilota franca perquè el menut mitjapunta navarrés afusellés Rui Silva, ahir titular després d’haver estat suplent en la copa i clau també amb alguna intervenció.

Amb el seu onze ja habitual, amb tres centrals i Ander Capa i Yuri Berchiche pels costats, l’Athletic va manar a discreció, es va instal·lar en camp contrari i va limitar bastant les transicions de l’equip andalús, però li va faltar perícia en els metres finals. I quan la va tenir, el col·legiat va comparèixer per anul·lar-li amb justícia dos gols: el primer per fora de joc de Yeray Álvarez i el segon, obra d’Ander Capa, perquè Iñaki Williams estava en posició il·legal i obstaculitzava la visió de Rui Silva.

Esperonat per l’ambient i per un partit que convidava l’Athletic a posar centrades i a buscar l’àrea amb assiduïtat, Garitano no va trigar a enviar sobre el terreny de joc Aritz Aduriz, que també va gaudir d’una possibilitat per marcar. Però tampoc l’ariet guipuscoà va poder rematar una nit que deixa San Mamés amb un sabor agredolç i el Granada, amb molta vida.

Primer assalt a Anoeta

La Real Sociedad busca la seva primera final des del 1987 i intentarà trencar el somni d’un Mirandés que disputarà la seva segona semifinal de la història després de la del 2012 i amb un projecte ple d’al·licients, per la presència de dos futbolistes formats a la Real i que estan cedits al club d’Anduva com són Guridi i Marquelanz i sobretot la presència a la banqueta rival d’un històric de l’Athletic: Andoni Iraola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)