1a divisió

La Real encara haurà de vessar suor a Anduva

Copa. El conjunt guipuscoà compleix el guió i s’imposa a un combatiu Mirandés, però tan sols per un gol de diferència

R. SOCIEDAD 2 MIRANDÉS 1

REAL SOCIEDAD:Álex Remiro, Zaldúa, Aritz Elustondo (Guevara, 68’), Le Normand, Monreal, Zubeldía, Mikel Merino, Odegaard, Portu (Januzaj, 77’), Oyarzabal i Isak (Willian José, 67’).MIRANDÉS:Limones, Alexander González, Onaindia, Sergio González, Kijera, Jon Guridi, Malsa, Antonio Sánchez (Álvaro Peña, 76’), Álvaro Rey (Álvaro Vicente, 86’), Martín Marquelanz i Matheus Aias (Maranhao, 70’).GOLS:1-0 (9’) Oyarzabal, de penal. 1-1 (39’) Matheus Aias. 2-1 (42’) Odegaard.ÀRBITRE:Gil Manzano (col·legi extremeny). Targetes grogues a Monreal, Zaldúa, Oyarzábal i Kijera.

El Mirandés va claudicar en la seva visita a San Sebastián, però queda batalla en el partit de tornada a Anduva després de resistir d’igual a igual contra una Real Sociedad que, tot i avançar-se aviat gràcies a un penal transformat per Oyarzabal, va veure com Matheus Aias, després d’una bona maniobra, aconseguia neutralitzar el partit amb un gol que pot ser molt preuat per a l’equip d’Andoni Iraola. Odegaard, afusellant un inspirat Limones des de l’àrea petita, va posar abans del descans el definitiu 2-1, que dona un avantatge justet als txuri-urdin per ser a la final de la copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)