1a divisió

L’Espanyol cau contra el Sevilla en el minut 86 i el descens és cada cop més a prop (0-1)

1a divisió femenina.

Dolorosa derrota blanc-i-bava. L’Espanyol es desconnecta en el tram final del partit i ho paga molt car. Un gol en el minut 86 d’Ana Franco dona la victòria al Sevilla a la ciutat esportiva Dani Jarque. Les andaluses, que encara no havien guanyat fora de casa aquesta temporada, es distancien amb aquest triomf de la zona baixa de la classificació i ensorren, encara més, l’equip de Jordi Ferrón en la darrera posició, sense cap victòria en vint jornades. El partit ha estat molt igualat i amb poques oportunitats de gol. Ni l’Espanyol ni el Sevilla s’han aproximat amb perill a l’àrea rival. Només en una jugada com la del gol, amb un desajustament defensiu, es podia trencar el zero a zero. Així ha passat quan només quedaven quatre minuts per al 90: transició del Sevilla, centrada des de la banda dreta d’Inma Gabarro, ningú refusa la pilota i Ana Franco, en el segon pal i totalment sola, supera Dossey a pler.