Champions

El City profana el Bernabéu

Champions League. El conjunt de Pep Guardiola remunta el gol d’Isco en un final de partit trepidant (1-2), en què Sergio Ramos acaba expulsat, i defensarà a Manchester un resultat favorable

Un final tan apoteòsic com tràgic per al Santiago Bernabéu i estimulant per a un Pep Guardiola que ho ha tornat a fer, assaltar la casa blanca per posar el Real Madrid contra les cordes en la seva competició fetitxe. Més enllà d’un inici de partit dubitatiu, en què ha tingut moltes dificultats per imposar el seu domini habitual i en què ha abusat molt de les pilotes frontals d’Éderson buscant als atacants, el Manchester City sí ha exhibit temprança per imposar-se a les dificultats, fins i tot a un gol d’Isco quan pitjor semblava el Madrid i ha acabat capgirant el resultat en un final de partit d’alt voltatge, en què els blancs han acabat descosits i en què la polèmica ha fet acte de presència, amb Sergio Ramos reclamant una falta de Gabriel Jesus dècimes de segon abans de què el punta brasiler connectés a la xarxa una centrada de Kévin de Bruyne.

Un gol que ha canviat inèrcies emocionals en el partit i que ha donat un darrer impuls a un City que també ha trobat l’espurna necessària en un Raheem Sterling que poc després ha desafiat Carvajal en l’un contra un, deixant-lo enrere amb un canvi de ritme i forçant el penal del lateral madrileny. Càstig aquesta vegada inqüestionable i que s’ha encarregat de facturar De Bruyne, enganyant bé el seu compatriota Courtois. I per si al Madrid li faltava una estocada final, no podrà comptar amb Sergio Ramos a Manchester després que l’andalús es veiés obligat a tombar Gabriel Jesus en uns instants finals de desorientació generalitzada a la casa blanca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)