Champions

El Lió agafa avantatge gràcies al gol de Tousart

UEFA Champions League. Els francesos colpegen el Juventus, que, quan vol reaccionar, en el tram final, no té encert

o. lió 1 juventus 0

OLYMPIQUE LIÓ:Lopes; Marçal, Marcelo, Denayer; Dubois (Tete, 78’), Guimaraes, Tousart, Aouar, Cornet (Andersen, 81’); Dembélé i Ekambi (Terrier, 66’).JUVENTUS:Szczesny; Danilo, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro; Betancur, Pjanic (Ramsey, 61’), Rabiot (Bernardeschi, 78’), Cuadrado (Higuaín, 70’), Ronaldo i Dybala.GOLS:1-0 (31’) Tousart.ÀRBITRE:Gil Manzano.T.G.:Als locals Marcelo i Cornet.

El Juventus no va poder exercir la seva teòrica superioritat contra el Lió, que s’apunta el duel d’anada gràcies al gol de Tousart al cap de mitja hora de joc.

La diana va arribar en un moment en què els italians jugaven amb deu homes perquè De Ligt estava sent atès per una lesió: Toussart va aprofitar la confusió en l’eix de la defensa i va fer pujar el gol al marcador. Fins al moment, els francesos estaven sent superiors però aquest domini es va anar capgirant en el segon temps en què la Juventus va voler aconseguir la igualada a través del control de la pilota.

A l’equip de Sarri, tot i acabar ple de davanters, li va faltar profunditat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)