1a divisió

Un altre dia a l’oficina

1a div. fem. Tercera maneta de la temporada al Johan Cruyff

barcelona 5 madrid 0

BARCELONA:Paños, Torrejón (Leila, 63’), León, Van der Gragt, Crnogorcevic, Losada (Aitana, 66’), Hansen (Candela, 57’), Hamraoui, Alexia (Patri, 70’), Mariona i Hermoso.MADRID:Ulloa, Jang Selgi, Antonia, Mari, Moe Wold, Silvia, Chikwelu, Yasmin (Awona, 66’), Analu (Bruna, 59’), Valeria (Mellado, 55’) i Laurita (Catalá, 74’).GOLS:1-0 (21’) Hermoso. 2-0 (30’) Losada. 3-0 (50’) Hermoso. 4-0 (72’) Hermoso. 5-0 (94’) Van der Gragt.ÀRBITRE:Fernández Ceferino.PÚBLIC:3.365 espectadors a l’estadi Johann Cruyff.

16 equips

amb propera

El Barça va tornar a guanyar amb contundència contra un rival que lluita per la permanència i manté la seva imbatibilitat al Johan Cruyff. L’equip dirigit per Lluís Cortés va ser netament superior al Madrid i el partit no va tenir cap història gràcies a l’encert local després del descans.

La tercera maneta de la temporada per al Barça a casa es va forjar en uns primers minuts en què l’equip no va tenir gaire encert. El rival es defensava davant les ocasions de l’equip blaugrana, que no va poder obrir la llauna fins que Jenni Hermoso, sola al segon pal, va rematar una centrada des de la dreta. Poc després, una rematada amb el cap de Losada va fer pujar el segon al marcador. La pluja de gols va quedar aquí de moment, però en el segon temps es va reprendre: Hermoso, amb un doblet, va sentenciar el partit i, en la darrera jugada, Van der Gragt va certificar la golejada.