1a divisió

Els pals procuren el cinquè punt a l’Espanyol

1a div. fem. L’Athletic colla l’equip de Ferron i topa amb els pals tres vegades

ATHLETIC 0 ESPANYOL 0

ATHLETIC CLUB:Ainhoa, Oihane, Gimbert, Moraza (Eunate, 77’), Garazi, Maite Oroz (Oihane, 85’, Cirauqui, 92’)), Erika Vázquez, García, Corres (Unzue, 72’), Damaris i Azkona.ESPANYOL:Kelsey, Elba, Dulce, Letti, Débora, Katherine, Kenny Thompson, Marín (Brenda, 77’), Baudet (Paloma, 68’), Soldevila i Raiza (Julve, 60’, Lombi, 89’)).ÀRBITRE:Verónica González.T.G.:a les visitants Elba, Dulce i Paloma.

L’Espanyol va tallar una ratxa de quatre partits consecutius perdent amb un punt insuficient, ja que les periquites continuen sense conèixer la victòria aquesta temporada i lluny de les posicions de permanència. En l’enfrontament disputat a Lezama, l’equip de Ferron es va aliar amb la fortuna per no caure derrotat: fins a tres vegades l’Athletic Club va topar amb la fusta. Les locals van ser les clares dominadores del partit, malgrat que l’Espanyol va tenir un parell d’ocasions que van fer tremolar el seu rival. El domini, a més, va anar creixent, amb la qual cosa l’Athletic va acabar abocat a l’àrea visitant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)