1a divisió

“Cal jugar sense pensar en les conseqüències”

Copa. Diego Martínez insta els jugadors del Granada a deixar-se anar per intentar aixecar el gol d’avantatge que té l’Athletic des de San Mamés

El Granada tindrà la seva bala extra. Molt superat a San Mamés i només penalitzat mínimament amb el gol d’Iker Muniain, el conjunt andalús tindrà l’oportunitat de redirigir el seu destí amb una nit que s’espera d’alt voltatge a Los Cármenes i en què el tècnic del conjunt granadí, Diego Martínez, vol disfrutar. “El que han de fer els futbolistes és jugar sense pensar en les conseqüències”, va reclamar el preparador gallec, conscient que serà fonamental gestionar les emocions que envoltaran el partit, en què el Granada pot classificar-se per a la primera final de copa de la seva història. “Una de les claus serà que siguem capaços d’acostar-nos a la nostra millor versió futbolística, independentment de la càrrega sentimental que tindrà el partit. Hem d’aconseguir que tot el que ens envolti tingui una conseqüència positiva en l’equip”, va argumentar.

Per la seva banda, l’Athletic Club aspira a jugar la seva quarta final aquest mil·lenni, després d’haver perdut les tres anteriors (2009, 2012 i 2015) sempre amb el Barça com a botxí.

“No és fàcil jugar-nos una cosa així amb un club com l’Athletic, on tots som amics, de la casa, on hi ha futbolistes que juguen junts des que eren petits. Això és una sensació impagable”, va manifestar ahir a Lezama el tècnic del conjunt basc, Gaizka Garitano, apel·lant a la filosofia del club i a la vinculació sentimental dels jugadors amb la samarreta per ser a la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)