1a divisió

Un ritme insuficient

Massa empats. Tot i estar set jornades sense perdre, l’ascens directe quedarà a vuit punts si el Saragossa guanya

Dos punts perduts a Anduva, i dos més contra l’Albacete. El Girona, que ambicionava pressionar els equips en zona d’ascens directe, s’haurà de conformar a mirar de consolidar la posició de play-off. I això que l’equip blanc-i-vermell va igualar ahir la sèrie més llarga de jornades sense perdre. Són set de seguides, però amb més empats (quatre) que victòries, cosa que genera un ritme que no permet presentar-se com a aspirant a assaltar les dues primeres posicions. De fet, si el Saragossa guanya aquesta tarda a Màlaga, el segon lloc tornarà a quedar a vuit punts del Girona. Faci el que faci, el conjunt de Víctor Fernández té assegurat acabar la jornada segon, amb cinc, sis o vuit punts més que els gironins.

L’anterior sèrie de set jornades sense perdre, que va començar Juan Carlos Moreno (amb el 0-0 contra l’Alcorcón) i va continuar Pep Lluís Martí amb els seus sis primers partits a la banqueta, va generar quatre victòries i tres empats, amb 15 punts de 21. L’actual és més pobra, amb 13 punts de 21 possibles. “No em plantejo buscar diferències entre ratxes. Em plantejo tornar a mirar el partit i corregir les coses que ens han faltat”, va explicar el tècnic.

MÉS LENT

L’anterior sèrie de set jornades sense perdre va generar 15 punts, dos més que ara
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)