Més futbol

Les federacions espanyola i catalana de futbol suspenen les competicions durant dues setmanes

Coronavirus. Aquest cap de setmana només jugaran el Barça, l’Espanyol i el Girona.

La federació catalana de futbol s’acaba d’afegir al criteri que havia marcat la federació espanyola i ha fet oficial la suspensió de totes les competicions que organitza en el seu àmbit durant els dos pròxims caps de setmana. Ho ha fet mitjançant el seu compte de twitter. En la pràctica, això implica que només el Barça, l’Espanyol i el Girona –competicions de LFP– disputaran els seus partits del cap de setmana, si bé a porta tancada.

La federació espanyola de futbol ha decidit la suspensió de totes les seves competicions durant les dues pròximes setmanes, tant les de futbol (segona B, tercera divisió, juvenil i lligues femenines) com de futbol sala d’àmbit estatal. Pel que fa a les territorials, es recomana que s’adopti la decisió que trobin més oportunes en funció de la realitat de cada territori i d’acord amb les autoritats sanitàries i esportives. Malgrat tot, s’aconsella la suspensió de tots els partits durant aquestes dues setmanes.

La circular, signada pel secretari general Andreu Camps, està pendent de l’aprovació de la comissió delegada, que la rubricarà en les pròximes hores.

La RFEF justifica la suspensió per “garantir la homogeneïtat de les competicions de futbol, la integritat i el necessari equilibri competitiu, atès que s’ha constatat la impossibilitat real de disputar partits de futbol i fer entrenaments en determinades ciutats i territoris”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)