Internacional

Dybala i Paolo Maldini confirmen que tenen coronavirus

Futbol internacional. El davanter de la Juventus i l’exfutbolista del Milan es troben en bon estat de salut

L’atacant argentí de la Juventus Paulo Dybala i l’exfutbolista del Milan, i actual director de l’àrea tècnica del club italià, Paolo Maldini, han donat positiu per coronavirus. Dybala fa més d’una setmana que es troba aïllat a la seva casa de Torí, amb la seva xicota, Oriana Sabatini, que també està afectada pel COVID 19. El futbolista va agrair el suport rebut pels aficionats amb un missatge a les xarxes socials i va assegurar que ell i la seva companya es troben “en perfecte estat.” Paulo Dybala és el tercer jugador de la Juventus afectat pel coronavirus després Daniel Rugani i de Blaise Matuidi, que es troben en quarantena des de fa dies.

Per la seva banda, Maldini va ser sotmès divendres passat a les proves després de saber que havia tingut contacte amb una persona positiva. També està afectat el seu fill Daniel, que juga en les categories inferiors del Milan. Tots dos es troben en bon estat de salut. “Després d’haver estat més de dues setmanes a casa, sense contacte amb l’exterior, com ho exigeixen els protocols mèdics i sanitaris, han d’estendre la quarantena pel temps necessari per a una recuperació clínica completa”, explica el club en un comunicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)