1a divisió

El president del Getafe creu que la lliga es reprendrà el 29 de maig

Primera divisió. Ángel Torres creu que seria “una bona data” i així acabar el campionat el 30 de juny jugant dos partits per setmana

El president del Getafe, Ángel Torres, ja té en ment el dia en què es podria reprendre la lliga. El mandatari madrileny considera que el 29 de maig seria “una bona data” i així poder acabar el campionat el 30 de juny jugant dos partits per setmana.

Per al màxim mandatari del Getafe “l’ideal”, i en el que confia, és poder tornar a entrenar al voltant del 15 de maig i disposar així d’uns dies abans de competir. “Confio que després del pont de maig, en grups, puguem entrenar, perquè no podem tenir a tot un país espantat, encara que la prioritat és que es jugui quan els metges i el Govern diguin que es pot jugar”, ha confessat Torres, en declaracions a ’El Transistor’ d’Onda Cero matisant el seu discurs.

Tot i això, les declaracions del jerarca s’emmarquen dins dels nervis generalitzats que hi ha per acabar la lliga i els diners que hi ha en joc si no s’acaba reprenent la competició.

El president del Getafe també es va mostrar crític amb la decisió d’alguns equips d’acollir-se a un ERTE després de conèixer-se la suspensió, de moment temporal, de les competicions per la pandèmia de coronavirus. “No entenc que hagin presentat un ERTO altres equips i no entenc la pressa que hi ha per recórrer a ells. Fa uns anys vam ser pioners quan el 80 o 85% es van anar a concurs de creditors i nosaltres no ho vam fer. Si el campionat no es reprèn el passarem malament i haurem d’estrènyer-nos el cinturó, però ara crec que alguns s’han precipitat”, ha assenyalat el mandatari que ha reclamat a tots els clubs anar de la mà en situacions com les que estan vivint en aquests moments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)