Internacional

Rummenigge: “Hem de jugar aquesta temporada fins al final costi el que costi”

Bundesliga. El president del Bayern planteja començar la següent temporada a l’hivern per poder acabar l’actual campionat alemany

El president del Consell Directiu del Bayern Munic, Karlheinz Rummenigge, planteja començar la següent temporada alemanya a l’hivern, si això és necessari per a poder acabar la que està actualment interrompuda per la crisi del coronavirus. “Hem de jugar aquesta temporada fins al final costi el que costi. Per raons de justícia esportiva però també per a reduir els danys econòmics” ha dit Rummenigge en declaracions al rotatiu “Frankfurter Allgemeine”. Si és necessari, segons Rummenigge, la temporada podria acabar-se al setembre i ajornar per a l’hivern el començament de la següent. “Si des del punt de vista sanitari i polític no hi ha una altra possibilitat caldria plantejar aquest escenari”. En aquest sentit, el mandatari té clar que cal seguir jugant aquest temporada i els transfons és evident: la quantitat de diners que perdrien els clubs en drets de televisió per no acabar el campionat i ha rebutjat la possibilitat d’una interrupció definitiva de la campanya i va advertir que això implicaria una reducció del nombre d’equips per a la pròxima. “Hem d’acabar la temporada, no importa quan”.

En aquest context, Rummenigge ha criticat al president de la UEFA Aleksander Ceferin per haver plantejat la possibilitat d’una interrupció de la temporada. “Dir ara que al juny no es pot jugar que cal interrompre la temporada causa inseguretat en el mercat del futbol”.

Els clubs alemanys hauran d’aprovar avui un nou ajornament de la durada de la temporada, provisionalment fins al 30 d’abril, debatre camins per a ajudar als clubs més colpejats econòmicament per la situació. El Bayern, el Borussia Dortmund, el RB Leipzig i el Bayer Leverkusen han aportat 20 milions d’euros a un fons de solidaritat per a ajudar a clubs que tinguin problemes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)