Internacional

Ibrahimovic pensa en la retirada

Serie A. El davanter suec no exercirà l’opció per a renovar el seu contracte amb el Milan i, amb 38 anys, l’opció de penjar les botes és cada cop més real

Diversos rotatius d’Itàlia anuncien avui que el suec Zlatan Ibrahimovic, de 38 anys, no exercirà l’opció per a renovar el seu contracte amb el Milan, que expira el pròxim 30 de juny. El davanter ja no comparteix el projecte esportiu promogut pel conseller delegat del Milan, el sud-africà Ivan Gazidis, i no exclou retirar-se del futbol el pròxim estiu, assegura el diari italià “La Gazzetta dello Sport” en la seva portada d’aquest dimecres. “Ibra bye bye Milan”, és el titular triat pel rotatiu milanès, que destaca que el suec està molt enfadat per la destitució del croat Zvonimir Boban com a cap de futbol del club, amb el qual té un fort vincle d’amistat.

Ibrahimovic va tornar al Milan l’últim gener després d’expirar el seu contracte amb el Los Angeles Galaxy i havia començat la seva nova etapa italiana amb quatre gols en deu partits. Ara l’aturada per la pandèmia de la Covid-19 pot precipitar la retirada d’un dels futbolistes més determinant i carismàtics dels últims quinze anys en el panorama futbolístic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)