Internacional

La Premier, en punt mort

Coronavirus. “No hi ha respostes ràpides a com i quan tornarà el que solia ser el nostre futbol normal”, diuen els diversos estaments del futbol anglès en un comunicat

La Premier, la FA, la EFL junt amb l’associació de futbolistes han emès aquest matí un comunicat on deixen clar que no hi ha “una resposta ràpida” per esbrinar quan podran tornar a jugar-se les competicions. “Estem tots compromesos a tornar a jugar, però només quan sigui segur fer-ho. Amb tota aquesta incertesa, entenem que els seguidors tindran moltes preguntes sobre la temporada i els seus equips, però no hi ha respostes ràpides a com i quan tornarà el que solia ser el nostre futbol normal”, han dit aquests organismes en la nota pública conjunta.

La Premier League es va suspendre fa unes setmanes quan va saltar el positiu del tècnic espanyol de l’Arsenal Mikel Arteta pel coronavirus. Es troba actualment cancel·lada fins al 30 d’abril, encara que un retorn per a aquesta data sembla pràcticament inviable. En els últims dies s’ha filtrat, en diversos rotatius anglesos, la possibilitat de jugar un petit mundial per acabar el campionat confinant els jugadors en hotels durant sis setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)