Més futbol

Ajuda de quatre milions als clubs no professionals

Futbol. La RFEF aprova el que va anunciar Luis Rubiales el 25 de març

La junta directiva de la federació espanyola de futbol (RFEF) ha ratificat una partida de quatre milions d’euros per ajudar els clubs no professionals davant l’estat d’alarma i ha aprovat un pla estratègic per al període 2020-2024. L’ajuda de quatre milions va ser anunciada pel president de la RFEF, Luis Rubiales, el 25 de març, i servirà per pagar els salaris dels i les futbolistes amb llicència professional i els seus respectius entrenadors des del 14 de març de 2020 i durant aquest període excepcional.

D’aquest avançament de tresoreria, que prové dels fons de la RFEF, podran beneficiar-se els clubs de segona B i tercera masculina; els de primera, segona i segona B de futbol sala masculí i els primera i segona de futbol sala femení. Les ajudes contemplen un màxim de 40.000 euros per als clubs de segona B, segons la seva massa salarial, 36.000 euros per als de futbol sala i fins a 10.000 euros per a la tercera, d’acord amb les condicions establertes.

Reunida de forma telemàtica, la directiva va ratificar també la concessió dels ajuts dels programes “Impuls 23”, destinat als clubs de segona B i tercera, per valor de 21 milions d’euros, i “Pedrera amb Valors”, amb 12,8 milions, al costat d’uns altres sis milions d’euros per a la segona B i la tercera per participar a la copa, així com 393.000 euros per al futbol sala femení.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)