Més futbol

Donació solidària de Robert Moreno a l’Hospital de Bellvitge

Coronavirus. El tècnic nascut a l’Hospitalet ajuda el centre sanitari de la seva ciutat

Robert Moreno, l’entrenador del Mònaco, s’afegeix a la llista de professionals de l’esport que col·laboren econòmicament en la lluita contra el coronavirus. El tècnic nascut a l’Hospitalet de Llobregat va contactar amb la sotsdirectora de l’Hospital de Bellvitge, Encarna Grifell, per tal de fer una aportació que anirà destinada, principalment, a la compra de material i equipament sanitari. L’ajut econòmic de Moreno també servirà per costejar part de la transformació del vestíbul de consultes externes del centre sanitari en una nova unitat d’hospitalització, amb 53 llits per als malalts que hagin passat la fase aguda del virus i estiguin a punt de rebre l’alta.

“Cada ciutadà té un paper en aquesta situació”, ha explicat el tècnic, que passa el confinament en la seva ciutat natal. “És ara quan tots hem de donar el millor de nosaltres mateixos, perquè es puguin vèncer les dificultats que aquesta pandèmia està generant en la societat”, hi ha afegit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)