Internacional

La Bundesliga busca tornar a la normalitat

Internacional. La lliga podria reprendre’s a partir del 9 de maig. Una data no oficial amb la qual treballa la federació alemanya tot i això, el retorn es farà sense públic a les grades

La Bundesliga podria reiniciar-se el 9 de maig, sense públic, després de l’aturada forçada a causa de les mesures per a frenar la pandèmia de la COVID-19,. Així ho assegura el diari “Bild” en la seva edicisió d’avui. Segons la publicació, aquesta data és “més probable” que la del 2 de maig, que també s’havia posat sobre la taula en un recent consens entre els directius de la Lliga de Futbol Alemanya (DFL). “De moment es tracta tan sols de plans que depenen de molts factors externs”, ha matisat a “Bild” un portaveu de la DFL.

Prèviament s’havia informat que la DFL estava estudiant reprendre la temporada amb partits a porta tancada als quals podrien assistir només 126 persones, incloent els jugadors, el personal tècnic i sanitari, quatre aplegapilotes, encarregats de seguretat, representants de cada equip i 30 periodistes.

La Bundesliga, que inclou la primera i segona divisions del futbol alemany, està oficialment suspesa fins almenys el 30 d’abril.

La tercera lliga alemanya, gestionada per la Federació Alemanya de Futbol (DFB) està estudiant reprendre els partits el 16 de maig, també amb les graderies buides per motius de seguretat sanitària.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)