Més futbol

UEFA i ECA d’acord: la lliga al juliol i la Champions, a l’agost

Futbol. L’Associació de Clubs Europeus i el màxim organisme continental esbossen un calendari per poder tancar les competicions

Tot i que és impossible traçar un full de ruta homogeni en tot el futbol europeu, per la diferent evolució de la pandèmia del coronavirus en cada país, la UEFA i l’Associació de Clubs Europeus (ECA) han mantingut diferents trobades amb la idea d’esbossar un calendari que permeti concloure les competicions continentals i les domèstiques.

La cadena Ser ha avançat aquest migdia que els dos organismes coincideixen a fer concloure la Champions i l’Europa League durant el mes d’agost. Les eliminatòries que resten es disputarien en una sola seu, a partit únic. Abans, però, s’haurien tancat les lligues estatals. En el cas de l’espanyola, es resoldria durant el juliol. D’altres, com la Bundesliga, ho podrien fer abans.

Per altre banda, en els plans de l’ECA i la UEFA es contempla que, per evitar un rebrot de la Covid-19, tots els partits que resten per a la conclusió de la temporada 2019/20, els de lliga i els de les competicions continentals, es disputaran a porta tancada.

La temporada 2020/21 començaria en ple mes de setembre, de manera que els futbolistes poguessin gaudir de tres setmanes de vacances.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)