Més futbol

L’Sporting envia la llista dels jugadors que se sotmetran al test del coronavirus

Futbol. 27 jugadors del conjunt asturià que milita a segona divisió A es faran el test de la COVID-19

L’Sporting ha enviat a LaLiga una llista amb un total de 27 futbolistes –21 del primer equip i 6 del filial– que el proper 28 d’abril se sotmetran a la prova del coronavirus per tal de complir amb el protocol previ al reinici de l’activitat.

Els jugadors son: Mariño, Damián Pérez. Cordero, Marc Valiente, Borja López, Babin, Molinero, Unai Medina, Hernán Santana, Carmona, Nacho Méndez, Manu García, Javi Fuego, Cristian Salvador, Pedro Diaz, Aitor García, Álvaro Vázquez, Murilo, Álvaro Traver, Pablo Pérez i Djurdjevic del primer equip i Christian Joel, Javi Benitez, Gragera, Bogdan, Berto i Gaspar Campos, del filial.

Aquesta prova serà el primer pas del protocol establert per la LaLiga després del que arribarà, en principi durant la primera setmana de maig, el següent, que permetrà l’entrenament individual dels futbolistes a les instal·lacions de Mareo, però sense que pugui haver contacte entre ells.

Un tercer pas serà l’entrenament en petits grups i més tard tots junts, encara que aquestes fases no tenen encara dates concretes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)